top of page

Dijital Pazarlama Uzmanlığı Uzaktan Eğitim Programı

Pazarlamanın geldiği son nokta dijital pazarlama ile işlerinizi büyütün ve rakiplerinizin gerisinde kalmayın! Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi sayesinde siz de dijital dünyada var olarak işlerinizi büyütür, kazancınızı artırırsınız. Yaptığı işi daha geniş kitlelere duyurarak iş ağını ve networkünü genişletmek isteyen herkes için son derece gerekli bir eğitim olan dijital pazarlama eğitimini İstanbul İşletme Enstitüsü bu eğitimi size ücretsiz olarak almanıza imkan tanıyor.



Dijital çağ olarak adlandırılan 21.yy’da geleneksel pazarlama kavramı dünyada işinize yarayacak yeni beceri ve yetenekler elde etmeyi amaçlayan dijital pazarlama kavramına çok hızlı şekilde dönüştürmektedir. Dijital pazarlama uzmanı eğitim programında işinizde başarılı olacak yeni yollar ve bu yolların getirdiği öz güvenle kendinizi yeni bir dünya aralayacaksınız. Güçlü bir çevrimiçi stratejisi oluşturarak tüm dünyanın hızla ilerlediği dijital pazarlamanın heyecanlı yolculuğuna adım atacaksınız. Online ortamda varlığınızı oluşturarak arama ağı ile tanışacaksınız. Arama reklamlarıyla nasıl fark edileceğinizi ve bulunduğunuz bölgede yaptığınız iş, hizmet, duyuru, girişim her ne olursa olsun insanların dikkatini çekecek ve sizinle iletişim kurmak istediğini göreceksiniz. Böylelikle yeni bir satış, hizmet, duyuru, start-up vb. yolculuğunun başlangıcını yapan kahraman siz olacaksınız.

İster yerelde ister ulusalda projeniz hangi kategori ve sektör olursa olsun kendinizi ifade ederek kitlelere ulaşma fırsatını bulup yönlendirme imkânı kazanacaksınız. İçerik pazarlama, online hizmet, satış gibi her konuda öngörünüzü geliştirerek çevrimiçi stratejinizi belirlemeye başlayacaksınız. Video reklamların gücünden, sosyal medya reklam ağlarına kadar çalışma mantıklarına ve farkındalığa sahip olacaksınız. Gerek kariyer yaşamınızda gerek iş hayatınızda katkı sağlayarak fark katacak yeni değerler öğreneceksiniz.


Eğitime katılmak için tıklayın

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page